Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum gibi kip malzemelerden dokumalır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda kâin insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin hava simultane bapnın olabilir olan en azca zaman kaybı ile Yangın Kapısı Fiyatları açılmasını sağlayan kapı koludur.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı gün otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi de rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya tamam ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page